Εκτύπωση
viosol-kafsthrespetrelaiou_1_01
viosol-kafsthrespetrelaiou_1_03

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Κατασκευαστής: ΒΙΟΣΩΛ
Περιγραφή

Περιγραφή

Οι καυστήρες πετρελαίου OERTLI συνδυάζουν την απόδοση και την ευκολία. Η αρίστη κατασκευή τους ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες που επιτρέπουν την αξιόπιστη, οικονομική και αθόρυβη λειτουργία.
Εγγυημένη ευκολία για τον χρήστη και τον επαγγελματία.

 

Με συμπαγή και σύγχρονη μορφή, οι καυστήρες OERTLI προσφέρουν ένα σύνολο τεχνολογικών και οικονομικών προσόντων που τους επιβάλλουν όντως ως την αδιαφιλονίκητη επιλογή: καθαρή και οικονομική καύση, αθόρυβη λειτουργία, εύκολη εγκατάσταση, απλουστευμένη συντήρηση και άριστη συνεργασία με την πλειοψηφία των λεβήτων της αγοράς.Η εγκάρσια διάταξη της πτερωτής και το σύστημα DUO PRESS συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις καταλαμβάνοντας μικρό χώρο.

 

Οι καυστήρες πετρελαίου της σειράς DE DIETRICH είναι καυστήρες μέτριας ισχύος ιδιαίτερα συμπαγείς και σχεδιασμένοι ειδικά για επίτευξη υψηλών αποδόσεων και καλής καύσης. Προορίζονται για χρησιμοποίηση με κάθε είδους λέβητα διαθέτοντας ταυτόχρονα ένα εξοπλισμό ειδικά προσαρμοσμένο για τους λέβητες De Dietrich. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την επίτευξη υψηλών αποδόσεων και παροχής μεγάλης ενέργειας, μεγάλη ευκολία συναρμολόγησης και συντήρησης και αθόρυβη λειτουργία.